Финале во третиот официјален Hearthstone турнир!

Еве како изгледаше финалето за време на третиот официјален турнир во Hearthstone. Честитки до победниците.
Турнири, 9 Април 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT