GG ПОДКАСТ S07E09: Golden Joystick Awards 2020, World of Warcraft: Shadowlands, Assassin's Creed Valhalla,...

Ја прославивме победата на The Last of Us 2 на Golden Joystick Awards 2020, потоа Бобо и Данко фатија детална дискусија од првата недела играње на World of Warcraft: Shadowlands за на крајт кремот да го собере Assassin's Creed Valhalla.
Сите теми беа опфатени и ниту едно животинче не беше повредено.
GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално, Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk

Стани ПАТРЕОН! Донирај!
ПОДКАСТ Сезона 7, 1 Декември 2020

Поддржувачи на GG

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT