GG ПОДКАСТ S07E07: PlayStation 5 рецензија, Spider-Man: Miles Morales, NFS Hot Pursuit Remastered,...

Наша темелна рецензија на PlayStation 5ката заедно со контролерот и Spider-Man: Miles Morales. Детали околу конзолата, перформансите, дизајнот и автентичноста, хардверските фалинки и предвидувања за во иднина. Претходно ја превртевме Need for Speed: Hot Pursuit Remastered, Overcooked! All You Can Eat, пачот за LoL и многу други муабети за игрици.
GG

Благодарност до спонзорите Haselt, A1, Сетек, сé од техника, MKHost и it.mk и нормално ,Вас, гледачите!

Не заборавајте да:
кликнете Subscribe на twitch.tv/ggtvmk

...и најдете на:
WWW: https://GG.MK
Facebook: https://facebook.com/GGMKshow/
Discord: https://discord.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: https://steamcommunity.com/groups/ggtvmk

Донирајте и влезете во шумата на гејмингот!
Patreon: https://patreon.com/ggmk
PayPal: https://doniraj.gg.mk
ПОДКАСТ Сезона 7, 17 Ноември 2020

Поддржувачи на GG

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT