GG PODKAST S07E12: A1 Game Fest 2020, Diablo: Immortal Alpha, драмата околу Cyberpunk 2020, nVidia 3 Samsung,...

А1 Македонија и оваа година ја продолжи традицијата да го одржи најочекуваниот е-спорт настан во Македонија, A1 Game Fest. Феноменална продукција и посетеност преку 10.000 гледачи онлајн.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 21 Декември 2020

GG PODKAST S07E11: Направивме рецензија на скоро-функционална Cyberpunk 2077, но и преглед на победниците и трејлерите од The Game Awards 2020,...

Иако проследена со многу контроверзии сепак решивме да ја проследиме и рецензијата за Cyberpunk 2077. Иако е сеуште рано, а играта се пачува секојдневно сепак фрливме окце.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 16 Декември 2020

GG PODKAST S07E07: PlayStation 5 рецензија, Spider-Man: Miles Morales, NFS Hot Pursuit Remastered,...

Наша темелна рецензија на PlayStation 5ката заедно со контролерот и Spider-Man: Miles Morales. Детали околу конзолата, перформансите, дизајнот и автентичноста, хардверските фалинки и предвидувања за во иднина.…
ПОДКАСТ Сезона 7, 17 Ноември 2020

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT