GGS04E14 - Играме топ 3 игри од овогодинешниот Global Game Jam и гостуваат момците од "Dark 1"

01:00 - God of War
27:48 - Кристијан "kiko" Трајковски ни ја покажува нивната игра Odium - To the core


Global Game Jam


Топ 3 игри - Битола - 01:03:35
3.The Secret of the Aliens
2.Цане Сатчијата
1.Супер кул игра

Скопје:

3.Fit to Transmit
2.SemiDIGITAL
1.Transmission man

И се разбира не заборавајте да: кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk ...и да не најдете на: WWW: http://gg.mk

Facebook: http://fb.gg.mk

Twitter: https://twitter.com/ggtvmk

Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 4, 19 Февруари 2018

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT