GGS03E28 - 100та епизода - Скара и лафаме со Петар Котевски за Sonder, Outlast 2, Quake...

Call of Duty: WW2 - 00:35
Вести - 01:26

Сондер и Петар Котевски, првата македонска ААА игра - 18:34

Outlast 2 - 51:15
Quake: Champions - 01:02:00


И се разбира не заборавајте да:
кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

...и да не најдете на:
WWW: http://gg.mk
Facebook: http://fb.gg.mk
Twitter: https://twitter.com/ggtvmk
Steam: http://steamcommunity.com/groups/ggtvmk
GG Сезона 3, 3 Мај 2017

Поддржувачи на GG

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT