GGS02E33 - Гости од GameDevelopersHive, многу unboxingзи и рецензии...

Вечерва хајлајт на вечерта беа момците и девојката од GameDevelopersHive кои по направениот Гејм Џем избраа игри кои ги пратија на Steam Greenlight. BOB RG 42 е веќе на Greenlight а можете да видите како напредува ТУКА.

Вести - 01:30
Unboxing на Uncharted 4: Thief's End Limited Edition PlayStation 4 - 11:28
ГОСТИ - Момците од GameDevelopersHive - 21:35
Картон Гејмс и Сузана Трајковска и нивната игра BOB RG 42 - 21:35
Return Zero и нивната игра QB - 40:25
Excubitor - 53:58
Overwatch - 01:03:18
и unboxing на Collector's Edition - Overwatch - 01:03:38

И се разбира не заборавајте да кликнете Subscribe на http://twitch.tv/ggtvmk

GG Сезона 2, 24 Мај 2016

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT