GGS01E05 Петар Котевски, CoD: Advanced Warfare, Assassin's Creed Unity, Far Cry,...

На гости оваа епизода го имаме Петар Котевски, основаш на Камаи Медиа студиото кој со својот тим растураат во поход да го напраат првиот (со зборови: првиот) ААА наслов од Македонија. Искуство во Crytek, Microsoft... За ситниците прегледајте го видеото.

GG

Легенда:
CoD Advanced Warfare 3:03
Assassin's Creed Unity 27:18
Гостин: Петар Котевски 28:19
Far Cry 4 1:52:31

GG Сезона 1, 8 Ноември 2014

Пријатели на GG

it.mk MK Host

Log in

fb iconTPL_GK_LANG_FB_LOGIN_TEXT